STÄNG

BESTÄLL


Om Reserol

Vad är Reserol?

Så fungerar abonnemang?

Återförsäljare

App

Vanliga frågor

Kontakta oss

Swedish / SEK English / EURO
Så fungerar abonnemang

Så fungerar abonnemang


Inga förpliktelser - avsluta när du vill.

Enklaste sättet att se till att du alltid har Reserol tillhands är att skaffa ett abonnemang. Du förbinder dig inte till någon bindningstid och kan avsluta när du vill. När du skaffar ett abonnemang gör du ett vanligt köp men väljer abonnemang istället för engångsköp. Du betalar enkelt med VISA, Mastercard eller American Express. Abonnemanget fungerar så att vi drar abonnemangskostnaden en gång i månaden i samband med att vi skickar en månadsförbrukning till den adress du uppgett som leveransadress.


Hur avslutar jag mitt abonnemang?


Enklaste sättet att avsluta ditt abonnemang är att gå in på ”Mitt konto” och välja avsluta abonnemang under ”My Subscriptions”. Du kan när som helst avsluta abonnemanget och det finns ingen bindningstid. Du kan också skicka ett mail till info@nutrinovate.se eller ringa kundtjänst på 08 – 33 40 60.


När får jag mina Reserol?


Om du beställer Reserol innan klockan 12 på en helgfri vardag skickar vi produkten med varubrev till dig samma dag. Normalt har du det i brevlådan nästa dag. Vi skickar sedan ett paket i månaden till dig.


Exempel: Om du beställer ett abonnemang den 7 januari kommer vi att skicka ditt nästa paket den 7 februari. Då kommer vi även dra månadskostnaden från det kort du registrerat för abonnemanget. Om den 7 februari är en helgdag kommer vi skicka ditt paket närmast kommande vardag.


Personuppgifter och kortuppgifter


Vi lagrar dina personuppgifter så som adress telefonnummer och e-post när du skapar ditt konto. Du kan enkelt redigera dessa under ”Mitt konto” om du t.ex. flyttar eller vill använda en annan e-post. Vi samarbetar med PayEx för kortbetalning vilket innebär att vi inte lagrar eller kan se dina kortuppgifter.