STÄNG

BESTÄLL


Om Reserol

Vad är Reserol?

Så fungerar abonnemang?

Återförsäljare

App

Vanliga frågor

Kontakta oss

Swedish / SEK English / EURO

Resistem®TM - Stamcellen som föryngrar huden


Resistem®TM är en stamcellskultur med fantastiska egenskaper. Man utvinner Resistem ur tistelörten Globularia Cordifolia som växer i Alperna. Denna ingrediens stimulerar hudens eget försvar, återställer viktiga hudfunktioner och främjar cellens lifslängd genom aktivering av Sirt-1 och bevarande av hudens egna stamceller. Den framhäver hudens naturliga lyster genom att ta bort skadade proteiner och andra ansamlade restprodukter.

MAP och vitamin E - pricksäkra antioxidanter


MAP (Magnesium Ascorbyl Phosphate) är ett C-vitaminderivat som är unikt, då det har stark kollagenboostande effekt samtidigt som det är skonsamt för huden. Koncentrerat vitamin C har en exfolierande effekt och kan därför vara tuffare mot känslig hud. Vitamin E skyddar cellmembranen från oxidativ stress. Vitamin E tillsammans med MAP är ett alternativt solskydd och det ökar effekten av vanligt solskydd. Det har även en reparande effekt på solskador.

direkt effekt med aktiva ingredienser


Reserol Skin Serum är hudvård i sin mest koncentrerade form. Serumet minskar rodnad och framhäver en naturlig lyster. Vidare ökar hudens elasticitet och det ger en jämnare hudton genom att hämma melaninproduktionen i hudcellerna. Serumet skyddar hudbarriärens lipidbalans och kan på så sätt bevara hudens naturliga fuktnivå. Reserol Skin Serum hjälper huden att bygga sitt eget anti-ageing försvarssystem genom påverkan av Sirt-1.

INTENSIFIERA EFFEKTEN MED AMPULLER


Reserol Skin Serum bygger upp, reparerar och balanserar huden. Serumet kommer i brytampuller för att alltid kunna användas nyöppnat och opåverkat av omgivande miljö. Användning: Applicera serumet efter rengöring av ansiktet. För att bryta ampullen: använd bipackad ampullöppnare eller servett, öppna ampullen genom att bryta flaskhalsen längs den nedre färgmarkerade ringen. Häll serumet i handflatan och applicera på ansikte, hals och dekolletage. Klappa in den varsamt på huden. Avsluta behandling med att smörja in med en vårdande dag- eller nattcreme.
 

Beställ Reserol Serum idag!


Vill du veta mer om hur det fungerar att prenumerera på Reserol Serum kan du läsa mer här

onetime

995:-

PER FÖRPACKNING

Reserol Skin Serum

VAD INNEHÅLLER RESEROL Skin serum?


resistem

Resistem är ett patenterat växtextrakt framställt av stamcellskultur från Globularia Cordifolia. Resistem skyddar hudcellernas telomerer och ökar därmed cellernas livslängd. Huden blir friskare, inflammationer och orenheter i huden minskar och du får en klar och vacker hudton.

Map

MAP är en förkortning på Magnesium Ascorbyl Phosphate, som kan förbättra hudens elasticitet, minska rynkor genom stimulering av kollagenproduktionen, minska rodnad och förbättra ojämn hudton och åldersfläckar.

vitamin E

Vitamin E (Tocopherol) är en kraftfull antioxidant som tillsammans med MAP kan reparera UV-skadad hud och på så sätt skydda huden mot förtidigt åldrande såsom fina linjer, rynkor och pigmentering.

KÄRLEK

Reserol Skin Serum är utvecklad med noga utvalda ingredienser för att maximera din huds välmående.