STÄNG

BESTÄLL


Om Reserol

Vad är Reserol?

Så fungerar abonnemang?

Återförsäljare

App

Vanliga frågor

Kontakta oss

Swedish / SEK English / EURO

Reserol Retreat Sheet Mask


Ansiktsmask med återfuktande och vårdande serum innehållande hyaluronsyra, botaniska extrakt och antioxiderande ingredienser som verkar återställande, balanserande och skyddande. Huden kan bli mjukare, slätare och få mer lyster och fina linjer kan bli mindre framträdande.

Användning

Applicera masken på väl rengjort och torrt ansikte. Njut av masken i 10-15 minuter. Avlägsna därefter masken och massera in resterande serum. Används en gång i veckan.

Ingredienser


Hyaluronsyra

Hyaluronsyra, en kroppsegen substans med stor förmåga att binda vatten. Det fungerar som en osynlig barriär och kan binda upp till 1000 gånger sin egen vikt i vatten. HA spelar därför en viktig roll i att hålla hudens fuktnivå i balans och på så sätt bevara en fyllig, slät och sund hud.

Resistress

Resistress, ett extrakt framställt av Sophora Japonica Flowers samt berikat med växtpolefynolen Quercetin. In vitrostudier har visat att Resistress aktiverar hudens eget försvar mot oxidativ stress genom att öka både epidermal och dermal motståndskraft. Det stimulerar även en snabbare regenerering av cellerna i epidermis.

Glycerin

Glycerin, förekommer naturligt i huden och har mjukgörande och stärkande egenskaper. Formuleringen har lugnande, skyddande och återfuktande effekt på stressad hud.

Beställ Reserol

Retreat Sheet Mask idag!


ENGÅNGSKÖP

695:-

PER FÖRPACKNING

Retreat Mask