SÅ FUNGERAR
ABONNEMANG

Inga förpliktelser - avsluta när du vill.

Enklaste sättet att se till att du alltid har Reserol tillhands är att skaffa ett abonnemang. Du förbinder dig inte till någon bindningstid och kan avsluta när du vill. När du skaffar ett abonnemang gör du ett vanligt köp men väljer abonnemang istället för engångsköp. Du betalar enkelt med Klarna. Abonnemanget fungerar så att vi drar abonnemangskostnaden en gång i månaden i samband med att vi skickar din produkt till den adress du uppgett som leveransadress.

 

HUR AVSLUTAR JAG MITT ABONNEMANG?

Enklaste sättet att avsluta ditt abonnemang är att logga in på reserol.se, gå till den produkt du prenummererar på och klicka på avsluta abonnemnag. Du kan när som helst avsluta abonnemanget och det finns ingen bindningstid. Du kan också skicka ett mail till info@nutrinovate.se eller ringa kundtjänst på 08 – 33 40 60. Du måste skicka din uppsägning innan varan lämnar vårt lager för att inte bli debiterad ytterligare en månad.

 

NÄR FÅR JAG MINA RESEROL PRODUKTER?

Vi skickar dina produkter med varubrev (Postnord) vilket innebär att du normalt får dina varor 2-3 dagar efter att du beställt. Vi skickar sedan ett paket i månaden till dig. Exempel: Om du beställer ett abonnemang den 7 januari kommer vi att skicka ditt nästa paket den 7 februari. Då kommer vi även dra månadskostnaden från det kort du registrerat för abonnemanget. Om den 7 februari är en helgdag kommer vi skicka ditt paket närmast kommande vardag.

 

PERSONUPPGIFTER OCH KORTUPPGIFTER

Vi lagrar dina personuppgifter så som adress telefonnummer och e-post när du skapar ditt konto. Du kan enkelt redigera dessa under ”Mina Sidor” om du t.ex. flyttar eller vill använda en annan e-post. Vi samarbetar med klarna för betalning vilket innebär att vi inte lagrar eller kan se dina kort- och kontouppgifter.

LÄS ÄVEN