RESEROL SKIN SERUM

INTENSIFIERA EFFEKTEN MED AMPULLER

Reserol Skin Serum bygger upp, reparerar och balanserar huden. Serumet kommer i brytampuller för att alltid kunna användas nyöppnat och opåverkat av omgivande miljö.

Användning: Applicera serumet efter rengöring av ansiktet. För att bryta ampullen: använd bipackad ampullöppnare eller servett, öppna ampullen genom att bryta flaskhalsen längs den nedre färgmarkerade ringen. Häll serumet i handflatan och applicera på ansikte, hals och dekolletage. Klappa in varsamt på huden. Avsluta behandling med att smörja in med en vårdande dag- eller nattcreme.

 

Koncentration

Hudvård i sin mest koncentrerande form - direkt effekt med småmolekylära aktiva ingredienser som ger intensiv vård till torr hud i behov av lipider och stressad hud i behov av skydd. Tillför viktiga vitaminer och koncentrat av aktiva ingredienser som stärker cellernas funktioner och hudens försvar. Stamcellerna ResistemTM kommer från tistelväxten Globularia Cordifolia som växer i alperna. De stärker huden genom att eliminera skadande proteiner och andra föroreningar. Serumet ger också skydd mot oxidativ stress vilket minskar effekterna av cellåldring.

MAP OCH VITAMIN E, PRICKSÄKRA ANTIOXIDANTER

MAP (Magnesium Ascorbyl Phosphate) är ett C-vitaminderivat som är unikt, då det har stark kollagenboostande effekt samtidigt som det är skonsamt för huden. Vitamin E skyddar cellmembranen från oxidativ stress. Vitamin E tillsammans med MAP är ett alternativt solskydd och det ökar effekten av vanligt solskydd. Det har även en reparerande effekt på solskador.

DIREKT EFFEKT MED AKTIVA INGREDIENSER

Reserol Skin Serum är hudvård i sin mest koncentrerade form. Serumet minskar rodnad och framhäver en naturlig lyster. Vidare ökar hudens elasticitet och det ger en jämnare hudton genom att hämma melaninproduktionen i hudcellerna. Serumet skyddar hudbarriärens lipidbalans och kan på så sätt bevara hudens naturliga fuktnivå. Reserol Skin Serum hjälper huden att bygga sitt eget anti-ageing försvarssystem.

Användning

Rengör ansiktet noga med en mild cleanser. Använd det medföljande brytverktyget eller en servett för att öppna behållaren. Håll i flaskans övre del, öppna den genom att bryta halsen längs den nedre färgmarkerade ringen. 

Häll koncentratet i handflatan och applicera på ansikte, hals och dekolletage. Klappa varsamt in serumet i huden. Applicera därefter eventuell dag- eller nattkräm.

VAD INNEHÅLLER RESEROL SKIN SERUM?

RESISTEMTM

ResistemTM är ett patenterat växtextrakt framställt av stamcellskultur från Globularia Cordifolia. Huden blir friskare, inflammationer och orenheter i huden minskar och du får en klar och vacker hudton.

VITAMIN E

Vitamin E (Tocopherol) är en kraftfull antioxidant som tillsammans med MAP kan reparera UV-skadad hud och på så sätt skydda huden mot förtidigt åldrande såsom fina linjer, rynkor och pigmentering.

MAP

MAP är en förkortning av Magnesium Ascorbyl Phosphate, som kan förbättra hudens elasticitet, minska rynkor genom stimulering av kollagenproduktionen, minska rodnad och förbättra ojämn hudton och åldersfläckar.

KÄRLEK

Reserol Skin Serum är utvecklad med noga utvalda ingredienser för att maximera din huds välmående.

LÄS ÄVEN