RESEROL OVERNIGHT MASK

VINNAREN AV ÅRETS ANSIKTSMASK
2019 I DAISY BEAUTY AWARDS

I stenhård konkurrens blev Reserol Overnight Mask utsedd till årets ansiktsmask på Daisy Beauty Awards 2019.
Reserol Overnight Mask är en nattmask med hexapeptider, shea butter och vitaminer som bidrar till att bevara hudens fukt.
Ger en mjuk och len hud med minskning av synliga linjer och skyddar huden mot uttorkning. En fuktmask som räcker hela natten. 

 

Årets Mask 2019

Reserol Overnight Mask blev utsedd till årets mask 2019 i Daisy Beauty Awards

Juryns motvering:

”En mask kan vara återfuktande, mjukgörande och jämna ut hudtonen… En mask kan också plumpa huden så fina linjer syns mindre. Här har du en mask som gör alltihop, en fyra-i-ett-lösning för den som vill sova på saken.”

Nattmask

Denna mask är en “leave-on-mask “ som tack vare peptiden Acetyl Hexapeptide-37, stimulerar AQ3-  och Aquaporin-3.  Detta aktiverar keratinocyter, vilket främjar inre fuktmekanismer och vattenrörelse från basalskiktet av epidermis till stratum corneum. Här har du en nattmask som verkligen räcker över hela natten.

 

superkombo

Om du vill använda Reserol Skin Serum tillsammas med masken, applicera serumet först och därefter ett tunt lager mask över hela ansiktet och hals, undvik dock direktkontakt med ögonen. 
Massera in produkten i några sekunder. Applicera ingen produkt ovanpå masken och vänta med att tvätta av produkten till morgonen efter. 
 

Användning

Masken används på kvällen  2-3 gånger i veckan som en del i din hudvårdsrutin. Stryk ut ett tunt lager mask över hela ansiktet samt halsen och massera in produkten under 5 sekunder och låt den sitta över natten.

Inga produkter ska användas ovanpå masken.

Rengör ansiktet påföljande morgon med mild rengöring.

Unna dig en nattmask för ansiktet. 

VAD INNEHÅLLER RESEROL OVERNIGHT MASK?

DIFFUPORINE PEPTIDE

Diffuporine peptide (hexapeptid-37) nivån av aquaglyceroporin, som ansvarar för vattentransport in i huden. In vitrostudier har visat att en väl fungerande transport leder till en stärkt hudbarriär och ökar hudens fukthalt. Diffuporine peptide stimulerar också cellförnyelse i det övre hudlagret, vilket kan göra att huden blir friskare.

SHEA BUTTER

Shea butter innehåller höga halter stearinsyra samt oleinsyra vilka är naturligt fuktbevarande och kan förbättra hudens elasticitet.

VITAMIN E OCH C

Vitamin E (Tocopherol) och Vitamin C är kraftfulla antioxidanter som tillsammans kan skydda mot uvstrålning och på så sätt skydd huden mot förtidigt åldrande såsom fina linjer, rynkor och pigmentering.

KÄRLEK

Reserol Overnight Mask är utvecklad med noga utvalda ingredienser för att maximera din huds välmående.

SQUALANE

Squalane är en naturlig, icke komodogen, fuktighetsbevarare med snabb penetration i huden, vilken även kan ha antioxidativa och milt antibakteriella egenskaper.

LÄS ÄVEN